Skylight

Alla inlägg under juli 2013

Av Sandra - 29 juli 2013 23:20

Idag fyller Tim Gunn 60 år! 

Fakta om Tim Gunn:

29 juli 1953, Washington, USA
60 år
Tim Gunn är en amerikansk TV-personlighet och modekonsult som är känd för sin medverkan i TV- programmet Project Runway som leds av den berömda modellen Heidi Klum. Han har också arbetat på Parsons The New School for Design, en skola som har fött fram många duktiga designers. Tim Gunn har också skrivit två böcker och han har även gästspelat I TV-serierna Ugly Betty och How I met your mother.

Tims twitter: Tim Gunn (TimGunn) på Twitter

Tims böcker:

Tim Gunn - Böcker - Bokus bokhandel

Tim Gunn - böcker - Adlibris Bokhandel - 1

Tim som är gay, växte upp i en väldigt homofobisk familj och försökte ta självmord när han var 17 år genom att svälja mer än 100 tabletter. Han förnekade sin sexualitet tills tidiga tjugoårsåldern och kom först ut till sin syster när han var 29. Han har inte varit i ett förhållanade sen tidiga 1980-talet då han hade ett 6 år långt förhållande med en man han fortfarande är kär i men inte har någon kontakt med.

”Project Runway”-favoriten Tim Gunn har inte haft sex på 29 år.

Men det är inte synd om honom för det.

– Känner jag mig som en mindre person för det? Nej, inte alls, säger han.

Det var i pratshowen ”The Revolution” som designgurun Tim Gunn, 58, avslöjade att han inte varit intim med någon på mycket länge.

– Jag har inte haft sex på 29 år. Känner jag mig som en mindre person för det? Nej, inte alls.

Hans uttalande möttes av publikens jubel.

Gunn förklarade att roten till hans livsval var ett dysfunktionellt förhållande och det psykologiska efterspelet av det.

– Det är väldigt personligt. Jag hade ett väldigt intensivt förhållande under en lång period. Min partner gjorde slut och sa, tydligt och klart, att han inte var nöjd med mig sexuellt.

Dessutom var skräcken för att drabbas av AIDS en bidragande orsak.

– Jag är glad över att jag är vid hälsa och liv, helt enkelt.

Tim Gunn påpekar dock att han är lycklig i sitt celibat, men att han kan tänka sig att ha ett sexuellt förhållande i framtiden.

– Jag har känslor. Det är inte som att jag är en karg skog.

Källa

Av Sandra - 29 juli 2013 22:54

Läs dom andra artiklarna här:

Blindgossip - Payzer

BlindGossip översatt till svenska

Traveling In Different Directions - Ny artikel om One Direction på Blind Gossip!

Den nya artikeln:

Winter Break | BLIND GOSSIP

You may be sweltering in the summer sun, but these two boy banders are already dreaming about winter.

That’s because they have started planning their first winter vacation together after one of the boys breaks up with his faux girlfriend! One of them wants to hit the slopes and go skiing. The other wants to go to a beach somewhere, where they can frolic in the surf and splash water at each other.

It’s actually a very cute disagreement. We’ll just be happy to see them together, enjoying each other’s company.

However, if they do choose the beach, we do wonder what kind of bathing suits they will wear. One prefers Speedos, while the other is inclined to be a bit more modest. We say: Forget modest! Just have fun being yourselves and being with each other!

Guy 1: Louis Tomlinson

Guy 2: Harry Styles

Band: One Direction

 

Översättning:


Du kanske svettas i sommarsolen men de här två pojkbands medlemmarna drömmer redan om vintern. Det är för  att de har börjat planera deras första vinter semester efter att en av pojkarna har gjort slut med sin fejk flickvän! En vill till backarna och åka skidor. Den andra vill åka till en strand någonstans där de kan leka i vågorna och skvätta vatten på varandra. Det är faktiskt en väldigt söt oenighet. Vi är bara glada att se dom tillsammans njuta av varandras sällskap. Men om de väljer stranden så undrar vi vilken typ av badkläder de tänker ha på sig. En föredrar Speedos medans den andra är lite mer blygsam. Vi säger: Glöm modest!/Var inte blygsamma! Ha bara roligt med att vara er själva och att vara med varandra!

Första killen: Louis Tomlinson

Andra killen: Harry Styles

Band: One Direction


Källa


Ledtrådarna:

Modest! är deras management, läs om Modest! här: Fakta om Modest!Management, One Direction's management

Louis och Harry har tidigare åkt på en skidsemester:

Harry med Speedos:

Av Sandra - 29 juli 2013 22:35

Jag har tidigare skrivit om Kevin Jonas som är homosexuell och hur hans ''fru'' har blivit gravid, läs inläggen här:

Är Kevin Jonas gay?

Jag hade rätt om Danielle's graviditet

Den nya artikeln:

The Shocking Truth About Her Pregnancy | BLIND GOSSIP

His wife talks about the constant morning sickness of the first trimester, about buying cute baby clothes in a neutral color, and about her healthy food cravings. In fact, both of their families have been talking and tweeting non-stop about her pregnancy. Sweet, right?

Not really. The cheerful announcement that this reality couple was pregnant didn’t slip past us unnoticed. We knew that the couple was fake, fake, fake and did not actually sleep together, so the origins of the baby were dubious at best.

Well, we now we have the shocking truth: She is not pregnant! Never was!

It’s all a publicity stunt… and both families are in on it! She will continue to pretend to be pregnant for the rest of the summer… and then she will “misc*rry” before her husband’s record drops. They expect the sympathy of the fans and the public to boost album sales and their reality show ratings.

Clever marketing… or sick and twisted?

Husband: Kevin Jonas

Wife: Danielle Jonas

Reality Television Show: Married To Jonas


Översättning:

Hans fru och familj har nånstop pratat och tweetat om graviditeten, sött eller hur? Inte direkt. Vi visste att paret var fejk fejk fejk och aldrig låg med varandra så det var tvivelaktigt att det var nån graviditet. Nu har vi den shockerande sanningen: Hon är inte gravid! Och var aldrig!

Allt är ett publicitet stunt, och båda famlijerna är med på det! Hon kommer fortsätta att vara gravid resten av sommaren och sen kommer hon få ett missfall innan hennes mans album släpps. De kommer att förvänta sig sympati av fansen och allmänheten att öka albumets försäljning och deras verklighets show.

Smart försäljnings ide.. eller sjuk och vridet?

Man: Kevin Jonas

Fru: Danielle Jonas

Showen: Married To Jonas


Källa

Av Sandra - 29 juli 2013 11:49

Harry säger tapas men det låter som tap ass.

X

Av Sandra - 29 juli 2013 11:33

Av Sandra - 29 juli 2013 11:21

Den senaste veckan har bilden cirkulerat på internet. En homosexuell pojke förnedras av ryska nazister.

Bildens ursprung är fort­farande oklart, men den har i vilket fall kommit att symbolisera den ryska inställningen till homosexualitet.

Rysslands president Vladimir Putin har personligen legaliserat jakten på hbtq-medborgare. I sommar skrev han under lagen som förbjuder homo­sexuell propaganda. Han har också godkänt den lagstiftning som innebär att gaypositiva ­turister kan kastas i fängelse.

Dömts till böter

Ryska barn får inte längre adopteras av samkönade par och rykten i Ryssland säger att nästa lag kommer att handla om att barn till homosexuella kan tvångsomhändertas.

När den svenska Prideveckan nu inleds pågår ett intrikat diplomatiskt arbete. Räkna med att protesterna kommer att märkas, även om det gäller att hantera solidaritetsyttringarna. Den ryska hbt-organisationen Coming out har i en domstol i S:t Petersburg nyligen dömts till dryga böter för att den fått stöd från utlandet.

Fler rakryggade politiker

Organisationer som får internationellt stöd stämplas helt enkelt som ”utländska agenter”. Civil rights defenders rapporterar att flera organisationer för mänskliga rättigheter dömts

i enlighet med lagen om ut­ländska agenter i år, bland dem även hbt-organisationen Side by ­side.

I helgen utsattes Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson för äggkastning när hon gick i Pride­paraden i det ryska grannlandet Litauen. Nazister och ­religiösa fundamentalister försökte, men lyckades inte ­stoppa demonstrationen.

Vi behöver rakryggade politiker som ­Birgitta Ohlsson och Mona ­Sahlin.

Kränker unga människor

Men var finns självaste ut­rikesministern? Varken ledar­redaktionen eller UD:s presstjänst lyckades i går hitta något aktuellt uttalande från Carl Bildt om de ryska brotten mot mänskliga rättigheter. Inte en endaste liten tweet om Ryssland, trots att utrikesministern verkar ha hängt på Twitter mest hela semestern.

Människovärdet är grunden för all utrikespolitik och i Ryssland kränks just nu unga homosexuella som killen på den ­fasansfulla bilden. Ryssland har kris i befolkningsfrågan, den åldrande befolkningen föder inga barn och Vladimir Putin skyller misslyckandet på gay­rörelsen.

Men de homosexuella får aldrig mer bli någon galen ledares syndabockar.

 Källa

UPPDATERING: Det är möjligt att Carl Bildt faktiskt läser Aftonbladets ledarsida. Sedan den här texten publicerats gick han på måndagsförmiddagen ut på Twitter:

"Hate-mongering against LGBT persons on the rise in Russia after recent law. Repulsive. Inhuman."

Det är sällan vi creddar Carl Bildt, men nu gör vi det.

Av Sandra - 29 juli 2013 11:19

Vattnet på bilden kommer inte från havet.

Det är isen som smälter.

Unika bilder från en webbkamera visar att jordens nordligaste punk  har förvandlats – till en insjö. 

Juli har varit ovanligt varmt på Nordpolen. Temperaturer som ligger mellan en och tre grader celcius över medel har skapat stora vattenansamlingar vid den nordligaste punkten på jordklotet, enligt The Atlantic.

Vattnet kommer inte från havet utan är smältvatten som samlats ovanpå isen.

Monterad kamera

Bilder från en kamera monterad av The Northpole Enviromental Observatory började dokumentera att smältvattnet samlats den 13 juli.

På grund av de höga temperaturen och en kommande storm med efterföljande islossning kommer sjön troligtvis att växa ännu mer de närmaste dagarna.

Sedan bilderna togs har isen förflyttat sig och kameran befinner sig inte längre på Nordpolen.

Smältvattensjöar på Nordpolen är inget nytt fenomen i sig utan förekommer årligen sommartid enligt SMHI.

Källa

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Ovido - Quiz & Flashcards