Skylight

Alla inlägg den 19 juli 2013

Av Sandra - 19 juli 2013 19:24

Jämförelse mellan Diam, Zerrie och Elounor:

En tjej mailade killen som tog bilden:

Och hans svar:

Och bakom dom sitter Marco Gastel och Katie Ray som båda är anställda av Modest!Management:

Kyssen vid Brit Awards:

Vid 0:40 pratar Eleanor med Harry och sen ger vakten någon slags vink för att visa att Eleanor ska kyssa Louis. Och vakten glor på dom hela tiden när hon pussar honom:

Snabbpussar för fotograferna:


Av Sandra - 19 juli 2013 14:05

Harry Styles: wow look how cute and adorable i am 
Harry Styles: i'm just going to be a loving committed boyfriend and wear my heart on my sleeve nbd 
Harry Styles: hey guys don't mind me just being a cuppycake 
Harry Styles: love is equal 
Harry Styles: wow i'm going to tell this girl that she's beautiful because she said i saved her life and that's so sweet 
Harry Styles: also this fan said she was thirsty so i guess i'll get her a bottle of water because that's what i do because i'm caring and loving 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: i love my family 
Harry Styles: butterffliiessss 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: Louis 
Harry Styles: I love Louis 
Harry Styles: Love love love love love love love Louis 
Harry Styles: i'd never do anything to hurt Louis 
Harry Styles: because i love Louis 
Harry Styles: I am forever committed to louis 
Harry Styles: louis 

 

Majority of the fanbase: wow what a whore 

Av Sandra - 19 juli 2013 13:10

Mitt nya favorit citat ur en BlindGossip artikel:

I know what you’re thinking: Is anybody in Hollywood straight? Skanky David Duchovny is. Brad Pitt maybe. I think that might be it! But seriously, the town’s full of pooftahs. Get friggin’ used to it. Always has been that way—always will be. It’s a community full of creative types, babe, that’s just the way it goes! - BG

Av Sandra - 19 juli 2013 13:00

Natten till torsdagen blev två personer attackerade av vildsvin i en park i centrala Jönköping. Nu har länsstyrelsen beslutat att svinen ska skjutas, skriver lokala medier.

– Är de stora stressade galtar är det en säkerhetsrisk om de attackerar, säger Henrick Blank på länsstyrelsen i Jönköping till Jönköpingsposten.

Ett tiotal jägare har kallats in för att förhindra att vildsvinen gör staden till sitt revir.

Källa

Av Sandra - 19 juli 2013 12:55

SIBIRIENSKOGEN, ÄNGELHOLM. Synd att han inte hade kameran med sig.

Då hade Gösta ”Pollenkungen” Carlsson kunnat plåta utomjordingarna som gav honom receptet som förde Rögle till Elitserien.

Det har hänt mycket i det här landet. Men det här tar nog priset.

Så här var det. Gösta Carlsson, 28, hade cyklat ut till Sibirenskogen utanför Ängelholm för att titta på fåglar och palla fågelägg. Det finns människor som samlar på såna och han var en av dem.

Det var den 18 maj 1946 och inget tydde på att Gösta Carlssons liv snart skulle förändras i grunden.

Ett flygande tefat

Klockan är tio på kvällen. Det börjar skymma och det är ett herrans liv från fåglarna borta vid Sjödammarna. Strax innan klockan elva är det beckmörkt. Gösta tänder pannlampan och då, då får han syn på, på, ja... på vadå?

– Jag trodde först att det var en tivolikarusell, sa han.

En tivolikarusell? Mitt i skogen? Det fanns ju inte ens några vägar hit.

Så begrep han. Det var en farkost. Ett flygande tefat som stod där några meter framför honom. En stege gick ner till marken och den oförvägne Gösta Carlsson försökte titta in genom luckan några meter bort men ”vinkeln var för snäv”.

– Allt som syns är det starka ljuset.

Han tänker sig att det kanske är tyska piloter som flytt ”från något läger.”

Moderna frisyrer

Han ser en teleskopmast, han ser landningsställ. Hela apparaten är över tio meter hög.

Och så ser han varelserna. Gösta Carlsson går närmare. Långt senare sa han att de påminde om jordens astronauter.

– Det konstiga var att alla vände sig emot mig när jag kom in i gläntan. Det var som om jag var väntad, men inte önskad.

Han stod några meter ifrån besättningen som jobbade med något. ”Kvinnorna” var ljushåriga och hade håret ”klippt och lagt efter modernaste snitt.”

Gösta Carlsson upplever att någon ”fotograferar” honom. Någon kommer ut med bägare som hon delar ut till besättningen.

– Alla slutar upp med sitt arbete och dricker ur dessa bägare.

Täckt av gult pulver

Nykteristen Gösta Carlsson fattar ingenting. Efter ett tag lyfter skeppet och försvinner. På telepatisk väg får han senare reda på att skeppet nödlandat efter ett haveri som kostat flera av utomjordingarna livet. Kvar på marken ligger de mystiska bägarna.

När han kommer hem är han täckt av ett gult pulver som han först tror är livsfarligt. Det visar sig vara björkpollen från landningsplatsen. Inspirerad av Gud vet vad (själv hävdar han att det var av utomjordingarna) började han sen tillverka sin pollenmedicin som gjorde honom till multimiljonär och till Rögles starke man.

Under hela sitt liv tackade han utomjordingarna för allt och byggde det här fantastiska Ufo-monumentet i Sibirienskogen 1972. 

Kommer de tillbaka?

Det viner och blåser i trädkronorna och det är full fart på fåglarna.  Ungefär som det var den gången.

Men inga spår av ET. Fast nog känns det som om vi skulle kunna få oväntat besök när som helst. Pollenkungen sa ju att de glömde kvar några prylar. De kanske vill få tillbaka dem.

Källa

Av Sandra - 19 juli 2013 12:49

Kinesiska myndigheter stänger fågelmarknader och brottas med fågelinfluensan som smittat 130 och dödat 37 personer i landet.

– Den här typen av virus skulle kunna vara början till en pandemi, sa statsepidemiolog Anders Tegnell på Smittskyddsinstitutet till Aftonbladet när viruset slog till i Kina.

”Ingen risk för pandemi”

En ny vetenskaplig studie publicerad i tidskriften Science pekar ut att viruset kan smittas via luftvägarna mellan människor något som innebär att sjukdomen kan vara betydligt svårare att stoppa än vad som tidigare trotts.

Men risken för att smittan ska spridas över hela världen tonas ner av Anders Tegnell, statsepidemiolog på Smittskyddsinstitutet. Samtliga insjuknanden har inträffat i Kina och Taiwan och där har smittspridningen avstannat. Utöver detta har kinesiska myndigheter bedömt att viruset sprids mellan fåglar och människor.

– På det sätt som det sprids i Kina i dag blir det inte pandemi. För mig är det då självklart att det är något i den genetiska koden som viruset saknar. Som det ser ut nu kan det inte smittas mellan människor och kan inte bli pandemi, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet.

”Måste följa viruset”

Studien har gjorts på illrar, men resultatet ska enligt forskarna vara applicerbart på människor, något som oroar många.

– Det är inte frågan om man får en pandemi utan när den kommer. Frågan är om det blir det här viruset, det är ju inte helt säkert. Men själv så hoppas jag verkligen att det inte är det här viruset som blir till en pandemi, för det här är ett virus ingen på jorden träffat på tidigare, det är olikt andra virus på ett vis som gör att vi helt saknar immunitet emot det, säger Björn Olsen, professor i infektionsmedicin vid Uppsala universitet till SVT Aktuellt.

Enligt statsepidemiologen Annika Linde måste Sverige göra sig beredd på ett eventuellt sjukdomsutbrott.

– Vi måste följa det här viruset, vi måste förbereda vaccinframställning, men ännu så länge har vi inga säkra hållpunkter för att det lätt sprids mellan människor, säger hon tillVetenskapsradion.

En av fem dör

I mars rapporterade Kina sina första dödsoffer från den senaste H7N9-influensan. Hittills har var femte smittad dött.

– Det skulle vara som att en komet trillade ner om ett sådant virus skulle få spridning. Men det är inte troligt att det kommer vara så dödligt om det blir moget och börjar spridas. Men även om vi skruvar ner dödligheten till en halv eller en procent så innebär det att kanske 100 miljoner människor skulle dö om vi inte får stopp på det här innan spridningen tar fart. Det är en situation vi inte kan föreställa oss i vår moderna värld, säger Björn Olsen till Aktuellt.

"Extremt dåligt"

Men i Sverige påpekar Smittskyddsinstitutet att det är oklart hur effektivt viruset smittar och hur dödligt det är då många av dödsfallen i Kina har tillhört riskgrupper, bland annat äldre människor.

Tidigare har Aftonbladet skrivit om att kinesiska forskare hävdat att viruset kan smitta genom luften under särskilda förutsättningar. Samma forskare menar också att viruset kan smitta grisar och ekorrar.

– Det har visat sig att det möjligen kan smitta mellan människor men viruset är extremt dåligt på att göra det och ingen risk för pandemi föreligger. Man ska ha stor respekt för det här viruset, men kineserna har bra koll och har ingen spridning överhuvud taget, säger statsepidemiolog Anders Tegnell till Aftonbladet.

Källa

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Ovido - Quiz & Flashcards