Skylight

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sandra - 24 augusti 2013 09:20

 

Teen Wolf är en övernaturlig dramaserie som följer Scott McCall (Tyler Posey) en high school student och socialt utstött som efter att ha blivit biten av en varulv, vinner han extraordinära övernaturliga förmågor. Scott försöker upprätthålla ett normalt liv, samtidigt som gömmer sig från alla hans hemliga liv som en varulv med undantag av hans bästa vän Stiles Stilinski (Dylan O\'Brien) som hjälper honom genom denna förändring i hans liv och kropp samt mystiska varulv, derek Hale (Tyler Hoechlin). Allison Argent (Crystal Reed) är Scotts nya kärlek intresse trots att hon omedelbart vän med Lydia Martin (Holland Roden) en grund men intelligent tjej som är dejting Jackson Whittemore (Colton Hayes) den lacrosse lagkapten som är misstänksamma Scotts senaste skärmar av fysiska förmåga och lovar att ta reda på vad hans hemlighet är oavsett hur lång tid det tar.

 

Scott McCall, bästa vän med Stiles.

"Stiles" Stilinski, bästa vän med Scott.

Derek Hale, kom tillbaka till Beacon Hills.

Allison Argent, bästa vän med Lydia.

Lydia Martin, bästa vän med Allison.

Jackson Whittemore, bästa vän med Danny.

Danny Mahealani, Jacksons bästa vän.

Det finns tre säsong av Teen Wolf och man kan se alla med svensk text här:Watch Free Movies - Kolla Film Gratis - Film Online - TV Serier - Sökresultat

Halva säsong tre har gått och fortsättningen kommer 6 januari.

Läs mer om Teen Wolf här: Teen Wolf (TV-serie) - Wikipedia

Jag älskar Teen Wolf och det kommer du också göra.

ANNONS
Av Sandra - 24 augusti 2013 09:04

Nagelprotesten stoppades av friidrottsförbundet – och Sveriges olympiska kommitté (SOK) varnade svenska OS-deltagare från en upprepning.

Nu ställer sig Internationella olympiska kommittén (IOK) ändå på Emma Green Tregaros sida efter ryska Jelena Isinbajevas hårda kritik.

Isinbajevas kan nu sparkas från sina OS-uppdrag.

Svenska friidrottsförbundet stoppade Emma Green Tregaros regnbågsfärgade naglar inför höjdhoppsfinalen i VM och SOK har varnat svenska idrottare från att göra liknande manifestationer under OS i Ryssland i vinter.

Men nu ställer sig IOK på Green Tregaros sida i debatten med ryskan Jelena Isinbajeva. Detta efter den ryska stavhoppsstjärnans hårda kritik mot svenskans protestaktion mot Rysslands nya antigay-lagar.

”Ett oklokt beslut”

– Om vi tillåter folk att marknadsföra och göra allt det här på gatan, så är vi rädda för vår nation. Vi anser oss vara normala, pojkar lever med flickor och flickor lever med pojkar. Det kommer från långt bak i tiden, vi har aldrig haft problem med sånt här förr och vi vill inte ha det i framtiden, sa Isinbajeva.

De kommentarerna sågas nu av IOK:s president Jacques Rogge.

– Det var en besvikelse. Som tur är reagerade hon själv på det och tog upp det igen i ett andra klargörande. Men hon borde inte ha gjort det. Hon borde inte ha blandat sig i med de orden och i en sådan debatt. Det var definitivt ett oklokt beslut, säger Rogge till BBC.

Sätter press på Ryssland

Rogge säger till BBC att Isinbajeva nu kan sparkas som ambassadör för ungdoms-OS och som ”borgmästare” för den olympiska byn under OS i Sotji i vinter. IOK sätter samtidigt ytterligare press på Ryssland att respektera alla idrottares och åskådares mänskliga rättigheter.

– Vi anordnar spelen i en suverän och oberoende stat och måste respektera dess suveränitet. Men samtidigt uppmanar vi ryska regeringen att säkerställa att det inte kommer ske någon diskriminering på grund av sexuell läggning, säger Rogge.

– De säger till oss att rätten att vara homosexuell är inskriven i den ryska grundlagen. De säger också att lagen handlar om att distribuera information om homosexualitet till minderåriga under 18 års ålder och att det inte finns någon diskriminering. Vi ska nu kommunicera det till de nationella olympiska kommittéerna och atleterna eftersom de är oroade.

Källa

ANNONS
Av Sandra - 24 augusti 2013 09:01

Spanska myndigheter är på jakt efter en svart panter.

Kattdjuret ska fångas med stora burar och mörkerseende kameror.

– Vi gissar att någon som haft den som husdjur har släppt den lös i området, säger sökledaren Jacinto Navarro.

 
FAKTA

Svart panter

 Panter är ett annat ord för kattdjuret leopard. Svarta pantrar har ett överskott av svart pigment i pälsen.

 Djuren har en kroppslängd på 100-190 centimeter och väger mellan 30 och 70 kilogram.

 De jagar gärna i skydd av vegetation. De kan leva i stadsnära miljöer och är inte särskilt rädda för människor.
Källa: Nationalencyklopedin

En handfull personer har sett ett större kattdjur i närheten av staden Berja i södra Spanien. Jakten har pågått i flera dagar.

– Från vittnesbeskrivningarna verkar det röra sig om en panter, men vi är inte säkra, säger Jacinto Navarro, sökledare och regional tjänsteman i Andalusien, till AFP.

Burar med kött

Senast i dag fick myndigheterna in nya vittnesuppgifter när ett antal chockade mandelodlare hörde av sig och sa att de hade sett djuret.

– De är oroliga eftersom det här handlar om ett farligt djur i det fria, säger Jacino Navarro.

Nu har tjänstemän från regionens miljödepartement placerat ut flera burar med kött inuti för att locka till sig katten. Mörkerseende kameror har också placerats ut på strategiska platser. Hittills har man dock bara lyckats fånga en räv och en tam katt.

Under fredagen valde man därför att placera ut ytterligare burar och kameror.

Ska bedövas

Enligt nyhetsbyrån AFP deltar tre tjänstemän och tre poliser i panterjakten. Deras "absoluta prioritering" är att fånga djuret levande.

Om de lyckas fånga djuret i en av burarna är planen att skjuta det med en bedövningspistol. Sedan ska det transporteras till ett zoo i den närliggande staden Tabernas.

Enligt Sky News kan den misstänkta pantern befinna sig i nationalparken Sierra Nevada. Platsen där djuret har setts ligger mellan Granada och Almeria, inte långt från Costa del Sol.

Källa

Av Sandra - 24 augusti 2013 00:51

En byinvånare som skulle ta sig ett dopp möttes av en ovanlig syn.

På stranden låg ett fyra meter långt stinkade kadaver.

– Vi har aldrig sett något liknande, säger marinbiologen Paco Toledano.

Med sina horn och långa vita, slanka kropp ser den ut som ett bestialiskt odjur ur sagorna. Men det här firren är på riktigt – och den har kallats både sjömonster och muterad fisk.

”Stank riktigt illa”

Det var förra veckan som en invånare i den spanska byn Villaricos i Andalusien gjorde ett ovanligt fynd efter en simtur. Kvinnan hittade ett illa tilltygat kadaver som hade spolats upp på land. Och det doftade inte hallon.

– Vi har ingen aning om vad det här kan vara för något, men det stank riktigt illa eftersom kroppen var rutten, säger Maria Sanchéz, talesperson vid provinsens myndighet för samhällsskydd, enligt Daily Mail.

– En kvinna hittade en del av djuret och sedan hjälpte vi henne att hämta upp resten av kroppen, fortsatte hon.

Den fyra meter långa varelsen stank så illa att man på grund av säkerhetsskäl var tvungen att gräva ner den omedelbart.

”Liknar en drakfisk”

Sedan dess har spanska marinbiologer kliat sig ordentligt i huvudet. Man har lagt fram flera teorier om vad det kan vara för odjur som man har hittat: en haj eller kanske en sillkung. Men ännu är man inte säker.

Paco Toledano, biolog vid Spaniens marinskyddsprogram, var också förbryllad över fyndet.

– Det är svårt att veta vad vi har att göra med här. Kroppen är trasig och vi kan inte identifiera vad det är för något. Vi har definitivt aldrig sett något liknande, säger han enligt Daily Mail.

Maria Sanchéz spekulerade i att det mystiska djuret skulle kunna komma från trakterna kring Afrika.

– Den är formad som en orm och den liknar en drakfisk som påstås komma från Afrika. Den skulle kunna ha förts hit med strömmen, säger hon till spanska ABC de Sevilla, enligt Huffington post.

Knäckte nöten

En amerikansk forskare tror sig nu ha knäckt nöten.

Gary Griggs vid Institutet för marinforskning vid University of California Santa Cruz, tror inte att fyndet är så skumt.

– Det ser ut som en sillkung, säger han, och påpekar att sillkungar har misstagit för sjöodjur förr:

– Alla älskar historier om drakar och sjöodjur. Även om den här ser bisarr ut så tror jag inte att det är ett sjöodjur, säger Griggs till Huffington post.

Sillkungar ses sällan levande eftersom de lever på så djupt vatten. Men så sent som i juni i år fångade forskare en sillkung på film i Mexikanska golfen. Endast ett fåtal exemplar av den enorma sillen har dokumenterats tidigare.

KällaAv Sandra - 23 augusti 2013 19:09

Sådana här cirkelrunda skivor av is är naturens egna karuseller. De bildas ovanpå de virvlar som finns i strömmande vatten, till exempel efter en krök. När isflaket roterar skaver det mot kringliggande is och blir helt runt. Isskivorna kan vara tjocka nog att bära en människa, men roterar oftast ganska långsamt.

Natur · Udda

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se