Skylight

Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Sandra - 22 maj 2013 17:14

Ikväll kommer vi att uppmärksamma djurplågeri i programmet. Du kommer även att kunna ringa in till Efterlyst Summerar och ställa frågor till två djurpoliser kring ämnet.
Vi börjar sända klockan 21.00 på TV3.
Hjälp oss att informera berörda personer genom att dela eller gilla bilden.

 

ANNONS
ANNONS
Av Sandra - 22 maj 2013 16:22

“What would be the theme song to your lives?”

Wouldn't it be nice if we were older 
Then we wouldn't have to wait so long 
And wouldn't it be nice to live together 
In the kind of world where we belong 

You know its gonna make it that much better 
When we can say goodnight and stay together 

Wouldn't it be nice if we could wake up 
In the morning when the day is new 
And after having spent the day together 
Hold each other close the whole night through 

Happy times together we've been spending 
I wish that every kiss was never ending 
Wouldn't it be nice 

Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true 
Baby then there wouldn't be a single thing we couldnt do 
We could be married 
And then wed be happy 

Wouldn't it be nice 

You know it seems the more we talk about it 
It only makes it worse to live without it 
But lets talk about it 
Wouldn't it be nice

 

 

Av Sandra - 22 maj 2013 16:00

Just nu är med favorit skådespelerska Amandra Seyfried.

Här är bilder på henne:


Amanda SeyfriedAmanda Seyfried

Kort om henne:

Amanda Seyfried

3 december 1985, Allantown, Pennsylvania, USA
26 år

Emile Hirsch, Dominic Cooper.
Amanda är skådespelerska och mest känd som stjärnan i den storsäljande filmen Mamma Mia! Du kanske minns henne från Mean Girls. Hon har också framträtt i TV-show Veronica Mars och hennes nästa roll är i TV-serien Big Love. Amanda är en utbildad i klassisk opera sång och dans. Hon säger att om hon inte var en skådespelare utan helst en väderflicka, hon är nämligen besatt av vädret!?

 

Mer om henne:

Amanda Seyfried


Amanda Seyfried
Amanda Seyfried - Toronto International Film Festival, 2009
Amanda Seyfried - Toronto International Film Festival, 2009
FödelsenamnAmanda Michelle Seyfried
Född3 december 1985 (26 år)
USA Allentown, Pennsylvania
År som aktiv2000–
Betydande rollerLilly Kane i Veronica Mars.
Sophie i Mamma Mia!.

Amanda Michelle Seyfried, född 3 december 1985 i Allentown, Pennsylvania, är en amerikansk skådespelerska. Hon har bland annat medverkat i filmerna Mean Girls, Veronica Mars och Mamma Mia!.

Karriär

Som tonåring kunde Seyfried ses på omslaget till tre av Francine Pascals böcker. Hon inledde sin karriär som skådespelare med roller i såpoperor. År 2000 var hon den första att spela rollen som Lucy Montgomery i As The World Turns. 2002–2003 spelade hon rollen som Joni Stafford i All My Children.

Seyfrieds genombrott kom 2003 i rollen som den korkade Karen Smith i filmen Mean Girls med Lindsay Lohan, Rachel McAdams och Lacey Chabert i de övriga huvudrollerna. Filmen drog in över 86 miljoner dollar i USA.

Under den första säsongen av TV-serien Veronica Mars spelade Seyfried rollen som den mördade rikemansdottern Lilly Kane. I likhet med den mördade Laura Palmer i TV-serien Twin Peaks dök hon enbart upp i diverse drömmar och tillbakablickar. Hon gjorde även ett par sporadiska framträdanden under den andra säsongen. Seyfried var en av aspiranterna till rollen som Veronica Mars men fick vika sig för Kristen Bell.

Seyfried har också haft ett antal mindre roller i exempelvis House, Justice, Law & Order: Special Victims Unit och CSI: Crime Scene Investigation.

Idag studerar Amanda Seyfried i New York vid Fordham University.

Priser och nomineringar

  • 2005 - Nominerad till 15th Gotham Awards för priset Best Ensemble Cast för rollen i filmen Nine Lives (2005), delad med Kathy Baker, Amy Brenneman, Elpidia Carrillo, Glenn Close, Stephen Dillane, Dakota Fanning, William Fichtner, Lisa Gay Hamilton, Holly Hunter, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Ian McShane, Molly Parker, Mary Kay Place, Sydney Tamiia Poitier, Aidan Quinn, Miguel Sandoval, Sissy Spacek och Robin Wright Penn.
  • 2005 - Vann Bronze Leopard för Best ActressLocarno International Film Festival för rollen i filmen Nine Lives (2005), delad med Kathy Baker, Amy Brenneman, Elpidia Carrillo, Glenn Close, Dakota Fanning, Lisa Gay Hamilton, Holly Hunter, Molly Parker, Mary Kay Place, Sydney Tamiia Poitier, Sissy Spacek, Rebecca Tilney och Robin Wright Penn.
  • 2005 - Vann pris på MTV Movie Award för Best On-Screen Team för rollen i Mean Girls (2004), priset delades med Lindsay Lohan, Rachel McAdams och Lacey Chabert.

Filmografi

ÅrTitelRollFilm eller TV
2000 - 2001As the World TurnsLucy MontgomeryTV - CBS
2002All My ChildrenJoni StaffordTV - ABC
2004Mean GirlsKaren SmithFilm
Veronica MarsLilly KaneTV - The CW 2004-2006
Law & Order: Special Victims UnitTandi McCain 
2005American GunMouseFilm
Nine LivesSamanthaFilm
"Detox", HousePamTV
2006JusticeAnn DiggsTV/FOX
WildfireRebeccaTV
Big LoveSarah HenricksonTV på HBO 2006-2011
Gypsies, Tramps & ThievesChrissyFilm
2007SolsticeZoeFilm
Alpha DogJulie BeckleyFilm
2008Mamma Mia!Sophie SheridanFilm
Boogie WoogiePaige PrideauxFilm
2009Jennifer's BodyNeedy LesnickyFilm
ChloeChloeFilm
2010Dear JohnSavannah Lynn CurtisFilm
Letters to JulietSophieFilm
2011In TimeSylvia WeisFilm
Red Riding HoodValerieFilm

Källorna är posh24 och wikipedia.

Amanda har också en hund som heter Finn.


Se flera filmer hon varit med i HÄR!

Mina favoriter av hennes filmer är Red riding hood, Letters from Juliet och In time.

Av Sandra - 22 maj 2013 15:45

Benjamin Thomas "Ben" Barnes, född 20 augusti 1981 i London, är en brittisk skådespelare. Hans föräldrar förbjöd honom dock att satsa på skådespelarkarriären innan han hade gått ut skolan. Han fick sitt genombrott i filmen Berättelsen om Narnia: Prins Caspian, där han spelar just prins Caspian, en roll han återupprepade i uppföljaren Kung Caspian och skeppet Gryningen. Innan dess var han även med i Stardust där han spelade Dunstan Thorne som ung. Under 2009 spelade han huvudrollen i en ny filmatisering av Oscar Wildes berättelse Dorian Grays porträtt.

Barnes är dock inte enbart känd för sin medverkan i Narniaserien och andra filmer, utan är också sångare och tävlade bland annat med sitt band Hyrise i den brittiska uttagningen till Eurovision Song Contest 2004, där bandet kom på andra plats. Han tycker också om att spela piano och gitarr.

Han har en yngre bror som heter Jack.
Ben är även med i Stardust, där han spelar den yngre Dunstan Thorne.
Ben började sin karriär inom teartern 2004. 
Han tillbringade två månader på Nya Zeeland för att lära sig att rida och skytte.

I Narnia har säger man Prins Caspian X (den tionde).

Ben är också känd som Dimitri Belikov eftersom i en bokserie som heter Vampire Academy finns det en karaktär som många vill att Ben ska spela i den/dom kommande Vampire Academy filmerna men tyvärr fick en annan rysk kille rollen som Dimitri.

Se filmera av hans filmer på engelska med svensk text HÄR! 

Hyrise med deras låt Leading me on:


Andra låtar som Ben har sjungit. 

Och massa bilder:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lbs6cbdUxC1qec5ayo1_500.jpg
 
Av Sandra - 22 maj 2013 15:30

Ni kanske har märkt det men mina idoler är inte jätte kända personer som t.ex Robert Pattinson eller Zac Efron utan dom minde kända som man inte lägger märke till. Och en annan av mian idoler är Augustus Prew! Ni kanske inte har hört talas som honom men ni kanske har sett honom i Månprinsessan som Robin De Noir eller som Alistair i Charlie St. Cloud.

Lite fakta om honom iallfall:

Han är 25 år och är född 17 September 1987. Hans mamma heter Wendy Dagworthy och är mode designer och hans pappa heter Jonathan Prew. Han har en lille bror som heter Somerset Sidney Prew och som är född i augusti 1990.

Augustus är precis som Ben engelsk och kommer från Hammersmith som ligger i London.

Filmer och tv serier han har varit med i:


YearTitleGenreRoleNotes
200124Seven (2001–2002) Drew Jessuptelevision series; various episodes
2002About a Boycomedy-dramaAli 
2003The Bill (1984–2010)police proceduralJamie Heathtelevision series
2003MI-5 (since 2002)drama thrillerPeter Ellis / Noah Gleesontelevision series
2005MarigoldcomedyJack Mooretelevision film
2007The Time of Your Life[1] (2007)comedy-drama crimeDextertelevision series
2008Little Rikke Karl (voice)animated television film
2008The Secret of Moonacrefamily fantasy adventureRobin De Noir 
2008Silent Witness (since 1996)thrillerBinyomin Marowski /
Binyomin Marowsky
television series
2010Charlie St. Cloudromantic dramaAlistair Woollen 
2010HateddramaJoey 
2010The Kidbiographical dramaTeen Kevin 
2011The Borgiashistorical fiction dramaPrince Alfonsotelevision miniseries
2011SophieComedy-DramaBlake 
2012AnimalsDrama-FantasyIkaripost-production 
2013CopperheadDramaNifilming

Se The Secret Of Moonacre/Månprinsessan på engelska med svensk text HÄR!

Se Charlie St. Cloud på engelska med svensk text HÄR!

Och massa bilder:

http://29.media.tumblr.com/tumblr_loicqoCJw11qmwykeo1_500.png

augustus prewhttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406879-459-515.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406880-640-272.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406881-500-333.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30300000/-augustus-prew-30368998-534-730.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406860-726-450.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406873-640-422.jpghttp://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Augustus-augustus-prew-30406874-640-426.jpghttp://media.tumblr.com/tumblr_licnrtvhK91qddvnz.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lqyafidQ7p1qcbjx4o1_500.jpg




Av Sandra - 22 maj 2013 14:00

Det här är Union J's första singel Carry You.

Alla låtarna dom sjöng i X-Factor:


   

   

( Aka för ett halvår sedan)

     

Olly Marmon är Jaymi's pojkvän. Jaymi är öppet homosexuell.

     

Jag tror även att Union J eller iallafall Jaymi vet att Louis och Harry är tillsammans.

Fler bilder:

       

                                   

Här är JJ med sin hund Lola.



Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se