Skylight

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra - 20 februari 2014 23:26

Daniel Magnus Gösta Lind Lagerlöf, ursprungligen Lind, född 6 februari 1969 i Stockholm, antagligen död 6 oktober 2011 utanför Tanumshede, var en svensk regissör, manusförfattare och producent,
med en omfattande produktion av filmer och TV-serier under perioden 1990-2011. Han var gift med manusförfattaren Malin Lagerlöf och de hade tre barn tillsammans.

Lind Lagerlöf försvann 6 oktober 2011 under förberedelserna till inspelningen av TV-serien Fjällbackamorden, baserad på Camilla Läckbergs romaner. Han föll troligen i vattnet vid de branta klipporna i Tjurpannans naturreservat utanför Tanumshede i Bohuslän. Sökningarna efter honom avbröts efter två dagar utan resultat.

Död regissör kan ha hittats

Kvarlevorna efter regissören Daniel Lind Lagerlöf som försvann i oktober 2011 kan ha hittats.

Två snorklare hittade benbitar i vattnet utanför Fjällbacka i går.

– Det var inte särskilt långt bort från där han försvann, säger Sune Johansson som gjorde fyndet.

Mysteriet med stjärnregissören Daniel Lind Lagerlöf som försvann den 6 oktober 2011 efter ett besök i Tjurpannans naturreservat utanför Tanumshede i Bohuslän, kan vara på väg att få en lösning.

I går gjorde Sune Johansson och hans dotter ett makabert fynd på havsbottnen när de var ute och snorklade i Fjällbackafjorden.

– Vi hittade flera olika skelettdelar och allt tyder på att det rörde sig om en människa. Benen hade inte legat så länge i vattnet heller, säger Sune Johansson.

Sune, som är före detta chefsåklagare i Uddevalla, kontaktade polisen direkt efter fyndet.

– Det var så uppenbart att de skulle ta över. Det var inget man kunde gå förbi om man säger.

"En kropp har flutit in"

Han vill inte gå in på exakt var fyndet gjordes av rädsla för att andra dykare ska ta sig till platsen, men det ska ha varit i närheten av den plats där Daniel Lind Lagerlöf försvann.

– Omständigheterna tyder på att det är en kropp som har flutit in där. Det var inte så långt från där regissören försvann, även om jag inte vill spekulera, säger Sune Johansson.

Som gammal chefsåklagare har också Sune Johansson koll på arbetsgången i utredningsarbetet:

– Det polisen gör nu är först att säkerställa att det rör sig om människoben. Sen försöker man ta fram dna ur benen, säger han.

Länskriminalen undersöker

Polisen bekräftar att man varit på plats och undersökt fynden i Fjällbackafjorden.

– Man har hittat ben som man inte kan utesluta att är humana ben. Därför har vi skickat vidare fynden för analys, säger kriminalinspektör Magnus Malmeling på länskriminalen i Västra Götaland.

Kan fynden ha något att göra med regissören Daniel Lind Lagerlöfs försvinnande?

– Med tanke på att det är det området så är det en möjlighet att det skulle kunna vara han, säger Magnus Malmeling.

2013-08-23

Källa

Polisen: Skelettet är inte en människa

Inget tyder på att benbitarna som hittades i utanför Fjällbacka tillhör en människa.

Den slutsatsen drar kriminalkommissarie Thord Haraldsson på länskrim.

I slutet av augusti hittade före detta chefsåklagaren Sune Johansson och hans dotter ett antal benbitar utanför Fjällbacka när de var ute och snorklade. När polisen tillkallades kunde det inte uteslutas att det kunde röra sig om den försvunne regissören Daniel Lind-Lagerlöf eftersom fyndplatsen ligger nära den plats där han försvann.

Benen skickades till en rättsläkare för analys.

Men nu verkar det som att benbitarna inte ens tillhör en människa.

– Nej, det finns inget i nuläget som talar för att det är människoben, och det har vi väl aldrig trott att det är, säger Thord Haraldsson.

Ännu är det inte helt bekräftat att det inte handlar om människa men allting tyder på det.

– Även rättsläkaren har uttryckt att det förmodligen inte är människa, men nu ska benen skickas till Naturhistoriska museet i Göteborg för vidare analys.

Exakt när polisen kan få ett svar på vad benen tillhör vet inte Thord Haraldsson.

– Det är inte prioriterat i nuläget.

Källa

Och där tar det slut. Inget mer har setts eller hittats som kan ha med Daniel att göra. Han är nu bara en av många personer som är mystiskt försvunna men troligen avlidna.

Av Sandra - 20 februari 2014 19:33

Another Young Star Secretly Has Secretly Checked Into Rehab | BLIND GOSSIP

Another Young Star Secretly Has Secretly Checked Into Rehab

After Selena Gomez shocked the world by announcing that she had been to rehab, another young star has secretly checked in to deal with all the problems that come with fame and fortune.

No one has any idea, and she wants to keep this private. She has built her entire career on being that “normal” girl, and does not want fans to know the truth. If it comes out that she is getting help, they will use the “exhausted” answer, when in reality the poor dear is in big trouble with booze and pills!

Star: Taylor Swift

Av Sandra - 20 februari 2014 18:36

rädsla för allt




Av Sandra - 20 februari 2014 18:27

rädsla för nöje och tillfredsställelse. de som lider av hedonofobi får dåligt samvete om de upplever nöje eller tillfredsställelse.

Av Sandra - 20 februari 2014 18:22

extrem rädsla för att misslyckas eller att förlora




Av Sandra - 20 februari 2014 18:03

För ett tag sedan åkte Harry till Jamaica och som sammanträffande var Louis MIA(missing in action) under hela semestern. 

''Omg! Okay, I know I know that this is like okay yes I know Louis and Harry are went on vacation to Jamaica for his birthday but this video confirmed it for me! Okay so if you go to 2:26 Marvin tells Harry a happy belated birthday and then Harry says thanks and then Marvin asks him what he did and Harry says "I went on vacation with some friends" and then I swear it on everything he looks at louis! ''

 

 

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Ovido - Quiz & Flashcards