Skylight

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2013

STORA SEGRAR I KAMPEN MOT DEN ILLEGALA HANDELN

Av Sandra - 8 oktober 2013 19:58

www.wwf.se/bli-fadder

Trots alla alarmerande rapporter om att tjuvjakten på elefant, noshörning och tiger skjutit i höjden, finns det hopp. Sedan vi tillsammans med TRAFFIC startade vår globala kampanj för att stoppa den illegala djurhandeln, har vi tack vare ditt och andra supportrars stöd lyckats göra skillnad!

Tillsammans har vi inom flera nyckelområden ÖKAT SKYDDET för dessa hotade arter, vi har sett HÅRDARE STRAFF för brott kopplade till illegal djurhandel, och nya personer har trätt fram som AMBASSADÖRER i kampen för att stoppa handeln och vända trenden. Vi har också sedan kampanjen startade sett flera aktiviteter som både kortsiktigt och på längre sikt kommer att bidra till en MINSKAD EFTERFRÅGAN.

Vi har samlat några av de goda resultat vi tillsammans uppnått hittills på vår hemsida www.wwf.se/bli-fadder, här kan du också se några glädjande besked:

- Vapen och ammunition som används för att döda elefanter har förbjudits i Gabon. Landet förbättrar också sin lagstiftning med bland annat skärpta straff.
- Efter att medborgare gick ut på gatorna för att marschera mot tjuvjakt, lade Kenyas regering fram en ny lag för att skydda djur och natur och som innebär ökade straff för brott kopplade till illegal handel med dessa.
- Efter att utländska tjuvskyttar dödat 300 elefanter i en av Kameruns nationalparker, skickade landet en militärstyrka på 600 elitsoldater att vakta sina gränser mot nya utländska tjuvskyttar. Man påbörjade också rekryteringen av 2500 nya parkvakter.
- Sydafrika och Vietnam har slutit ett avtal om att samarbeta för att stoppa tjuvjakten på noshörningar. Många noshörningshorn från de skjutna djuren smugglas till Vietnam och det krävs ett omfattande samarbete för att få stopp på detta.

Nu fortsätter kampanjen och kampen vidare – tack för ditt stöd!

WWF
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 27 juni 2017 17:09

   Diogo Alves var en av de första seriemördarna i Portugals historia och en av de sista personerna som hängdes. Hans huvud finns bevarat vid University of Lisbon’s Faculty of Medicine. Alves föddes i Galicia 1810 och flyttade till Lissabon ...

Av Sandra - 12 juni 2017 15:04

                I maj 2017 räddes en albino orangutang från en by i Borneo, orangutangen var fem år gammal och den första som har dokumenterats av Borneo Orangutan Survival Foundation (BOSF) under de 25 år som de har arbetat. Alba hade fång...

Av Sandra - 8 oktober 2014 15:57

            There’s something really pretty about nature reclaiming its domain once we are gone. We had this wonderful piece of concept art we developed really early on, and there are all of these wild animals that have escaped from a zoo,...

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 18 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text:

Racing Extinction 

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se