Skylight

Alla inlägg under juli 2013

Av Sandra - 12 juli 2013 12:31

Precis som människor ska kunna använda interaktiva glasögon och klockor ska djur också få en möjlighet till det. Ny forskning ska hjälpa hundar uttrycka sig med hjälp av senaste tekniken.

Hundar ska lättare kunna kommunicera och uttrycka kommando med sina ägare. Det är målet med det nya systemet FIDO (Facilitating Interactions for Dogs with Occupations) som utvecklas med folk från universitet Georgia Institute of Technology och Google Glass-tekniker, rapporterar Technology Review. Genom att aktivera en sensor på en väst genom att bita eller tugga på den kan hundarna i projektet förmedla förinställda budskap. Djuren i studien lärde sig snabbt att om de aktiverade någon av de fyra sensorerna hördes ett ljud som ägaren kunde uppfatta som en viss betydelse.

Resultatet av studien ska snart presenteras. Tanken är att FIDO i första hand kunna hjälpa funktionshindrade. Andra användningsområden är poliser eller bombtekniker som kan låta en hund meddela på håll att de stött på en skadad person eller vilken typ av bomb de hittat. I framtiden tror forskarna att systemet kan användas av hunden för att berätta om den är hungrig eller vill gå ut.

Källa

Av Sandra - 12 juli 2013 12:30

Hollywood-hunken och kanadensaren Ryan Gosling, 32, är inte bara skådespelare. Han är djurvän också. Nu har han inlett ett samarbete med djurrättsorganisationer i Kanada. Målet är att skapa opinion för att avelsgrisar, det finns över en miljon i Kanada, ska få en drägligare tillvaro,uppger E! News.

Målet är att avskaffa så kallade dräktighetsbås där avelsgrisarna hålls i så små burar så att de inte ens kan vända sig om.

I en debattartikel i den kanadensiska tidningen Globe and Mail skriver Gosling:

”Jag applåderar NFACC:s (ungefär det kanadensiska jordbruksverket) arbete med att förbättra livet för Kanadas grisar och hoppas att de kommer täppa till det här farliga kryphålet, genom att underkänna fläskindustrins hantering där de spärrar in grisar veckor i taget, något som jag aldrig skulle drömma om att göra med George (hans hund), och som ingen medkännande kanadensare någonsin skulle göra med något djur.”

Källa

Av Sandra - 12 juli 2013 11:53

VideoExtra,  Sötchock, Hund, Kickbike

Norman siktar på att slå världsrekord i sparkcykel. Det hade inte varit speciellt konstigt om det inte vore för den lilla detaljen att Norman är en hund. 

NEW YORK. Norman är ingen vanlig hund. Faktum är att den treåriga vovven av rasen briard är en synnerligen ovanlig hund med många säregna kunskaper.

Norman kan stoppa in disk i diskmaskinen, öppna kylskåpet, torka sig om munnen och till och med cykla. Men det är inte det som är det riktigt unika.

Snart ska Norman, förhoppningsvis, ta plats i Guinness rekordbok tack vare sina kunskaper i att åka kickbike. 

För att lyckas med det måste han klara av att sparka sig 30 meter framåt på mindre än 30 sekunder, skriver NBC.

Visst ser det ut som att han kan klara det?


Källa

Av Sandra - 11 juli 2013 14:46

Polisen var förbryllad.

I affären där ett inbrott hade skett hade tjuven gjort hål i taket och kräkts på golvet.

Och den skyldige slingrade sig verkligen – dagen efter hittades en pytonorm i butiken. 

Spåren som lett till att inbrottslarmet gått igång i seconhandbutiken i australiska staden Ingham var märkliga:

Trasigt tak, stökig inredning och en spya på golvet.

Ramlade ner

Polisen teori var att det var en människa med aptit för förstörelse – och ett kraftigt illamående – som tagit sig in i affärslokalen.

– Vi trodde att en person hade ramlat genom taket, eftersom takpanelen var bruten i två delar. Och när man nått golvet kräktes den och vacklade sedan omkull, det var vad vi trodde i alla fall, säger polisen Don Auld till AP.

Men polisen tror nu att pytonormen lyckats ta sig in genom det trasiga yttertaket, gått genom innertaket, ramlat över disken, kläder och andra föremål, innan den gjorde i från sig en spya på golvet.

Och på något sätt lyckades den gömma sig för butiksanställda.

Vägde 17 kilo

Fram till nästa dag när personal upptäckte den jättestora ormen som låg och tryckte längs med en vägg.

– Dess huvud var lika stort som en liten hund, säger Don Auld.

En lokal ormfångare ringdes in. Och efter vägning konstaterades det att den var över fem meter lång och vägde 17 kilo. Den ovälkomna butiksbesökaren släpptes sen ut i närliggande våtmarker.

Källa

Av Sandra - 11 juli 2013 10:37

En impala-antilop jagades av två geparder.

Det jagade djuret hoppade in i en bil och undkom.

– Människor i bilen skrek, ”öppna dörren”, säger Samantha Pittendrigh, 20, som filmade händelsen.

 

Den underliga händelsen inträffade i Kruger-parken i Sydafrika.

På filmbilder syns hur två geparder jagar en grupp impalor över en väg där en safarigrupp stannat med sina jeepar.

En av antiloperna vänder tillbaka mot vägen och hoppar med full kraft och fart in i en av bilarna.

Flicka skrek

Samantha Pittendrigh filmade händelsen och berättar för Daily Mail hur människor i bilen började skrika på att man skulle öppna dörren.

– Vi hörde hur en liten flicka skrek inifrån bilen.

I jeepen som fått påhälsningen kunde man efter en stund få upp en av dörrarna så att antilopen kunde ta sig ut.

”Gott om impalor”

De två geparderna såg snopet på och tog inte upp jakten på den ovanliga billisten.

– Jag är glad att ha upplevt det, men tycker synd om geparderna. Impalor finns det ju så gott om, säger Samantha Pittendrigh.

Källa

Av Sandra - 11 juli 2013 09:44

Jag skrev igår om att Kevin Jonas är gay och att Danielle's graviditet inte gick till naturligt, jag hade rätt!

Igår kom den här artikeln upp på BlindGossip: Let’s Talk About His Sperm | BLIND GOSSIP

Let’s Talk About His Sperm

Although they have been married for several years, this married couple kept pretending that fertility difficulties were keeping her from getting pregnant. Actually, the real reason that she wasn’t getting pregnant is because the two never had sex!

Inside the family, they joked about his “slow swimmers” being the cause of their fertility problems. His swimmers aren’t slow. They just weren’t going anywhere near her if his actual penis and her actual vagina were involved!

The whole “loving married couple in a house trying to have a baby” thing is fake, fake, fake. Although you may have seen one master bedroom on camera, the couple actually has separate bedrooms and do not sleep together. Like ever.

They are having a baby, but it wasn’t conceived via sex with each other. This baby batter was mixed up in a test tube and implanted via IVF.

By the way, he does have sex, but it’s not with his wife. It’s with someone outside their marriage who occasionally appears in background shots or in paparazzi shots of the family on vacation. That person has got to be really bumming about the whole pregnancy thing.

Husband: Kevin Jonas

Wife: Danielle Deleasa/Jonas

Översättning:

Paret har varit gifta i flera år och de har skyllt på att hans små simmare är långsamma är anledningen till varför hon inte har blivit gravid men igentligen är det för att de inte ligger med varandra. Förhållandet och pratet om barn är fejk, fejk, fejk. Dom har varsina sovrum och sover aldrig tillsammans.  

Babyn blandades upp i ett provrör och implanteras via provrörsbefruktning. Han ligger med någon men inte sin fru. Utan det är någon utanför deras äktenskap som finns i bakgrunden och tar bilder och filmar familjen på semester.  Den personen är säkert rätt deprimerad över alltihopa.(bumming är en ledtråd för att det är en kille han ligger med eftersom bumming betyder analsex i England.)

Jag slår vad om att person han ligger med är en kille, vill du veta mer läs här:
Är Kevin Jonas gay?

Av Sandra - 10 juli 2013 20:17

bilder, Hund,  Norm, MOPS

Hunden Norm fotas dagligen av sin husse. Vi har valt ut de roligaste bilderna. 


USA. Seattlebaserade fotografen Jeremy Veachs, 23, Instagramkonto består mest av bilder på hans mops, Norm.

Veach har fotograferat hunden sedan han var en liten valp.


Det är inte de vanliga, tråkiga bilderna du kommer att få se i bildspelet. Nej, Norm gör massa roliga grejer och hans favorit verkar vara att ta en så kallad "selfie". 

Du hittar mer bilder på Norm här på Jeremy Veachs Instagramkonto.

Källa

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skapa flashcards