Skylight

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Homosexuella kvinnor slängdes ut ur taxi: "Känner mig ledsen"

Av Sandra - 30 juli 2013 14:31

Pride, Diskriminering, Utkastad, Kate Neal, Taxi, Portland

Tre kvinnor blev utslängda ur en taxi efter att föraren reagerat på att två av dem kysste varandra. Taxiföretaget deltog så sent som i juni i stadens Pridefirande.

PORTLANDKate Neal och flickvännen Shanako Devoll blev tillsammans med ytterligare en passagerare utslängd mitt under taxiresan hemma i Portland. Anledningen? Deras sexuella läggning.

– Taxichauffören såg när vi pussades och tog illa upp. Han började skrika riktigt elaka och homofobiska saker åt oss. Vi kända oss verkligen inte säkra i bilen, säger Neal till NWCN.

"En förödmjukande upplevelse"

Han stannade till bilen och en annan taxi kom för att hämta upp trion – trodde dem. Men den nya chauffören vägrade också köra dem. Till slut fick de skjuts hem av en passerande polisbil.

– Jag känner mig ledsen. Jag känner mig utsatt. Det var en väldigt förödmjukande upplevelse. Jag är givetvis arg. Egentligen känner jag mig ledsen å taxichaufförens vägnar, säger Neal.

Portland, Taxi, Pride, Diskriminering, Utkastad, Kate Neal

Deltog i Pridefirandet i juni

Taxiföretaget Broadway Cab och polisen ska nu utreda händelsen. En intressant omständighet är att företaget så sent som i juni deltog i Portlands pridefirande genom att bland annat byta färg på loggan till en regnbågsversion, uppger Buzzfeed.

Broadways styrelseordförande Raye Miles har gjort ett längre uttalande på företagets Facebooksida efter händelsen.

"Vi har mångfald på alla möjliga sätt – nationalitet, etnicitet, religion, ålder, sexuell läggning, kön och politisk åskådning för att nämna några. Vi hedrar mångfalden varje dag. Diskriminering ska, kan och kommer aldrig tolereras", skriver hon.

Minst en av de inblandade chaufförerna har stängts av i väntan på utredningen. Företaget ska även ta del av den kameraövervakning som finns inuti bilarna, uppger NWCN.

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 27 juni 2017 17:09

   Diogo Alves var en av de första seriemördarna i Portugals historia och en av de sista personerna som hängdes. Hans huvud finns bevarat vid University of Lisbon’s Faculty of Medicine. Alves föddes i Galicia 1810 och flyttade till Lissabon ...

Av Sandra - 12 juni 2017 15:04

                I maj 2017 räddes en albino orangutang från en by i Borneo, orangutangen var fem år gammal och den första som har dokumenterats av Borneo Orangutan Survival Foundation (BOSF) under de 25 år som de har arbetat. Alba hade fång...

Av Sandra - 8 oktober 2014 15:57

            There’s something really pretty about nature reclaiming its domain once we are gone. We had this wonderful piece of concept art we developed really early on, and there are all of these wild animals that have escaped from a zoo,...

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 18 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text:

Racing Extinction 

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se