Skylight

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Homosexuella kvinnor slängdes ut ur taxi: "Känner mig ledsen"

Av Sandra - 30 juli 2013 14:31

Pride, Diskriminering, Utkastad, Kate Neal, Taxi, Portland

Tre kvinnor blev utslängda ur en taxi efter att föraren reagerat på att två av dem kysste varandra. Taxiföretaget deltog så sent som i juni i stadens Pridefirande.

PORTLANDKate Neal och flickvännen Shanako Devoll blev tillsammans med ytterligare en passagerare utslängd mitt under taxiresan hemma i Portland. Anledningen? Deras sexuella läggning.

– Taxichauffören såg när vi pussades och tog illa upp. Han började skrika riktigt elaka och homofobiska saker åt oss. Vi kända oss verkligen inte säkra i bilen, säger Neal till NWCN.

"En förödmjukande upplevelse"

Han stannade till bilen och en annan taxi kom för att hämta upp trion – trodde dem. Men den nya chauffören vägrade också köra dem. Till slut fick de skjuts hem av en passerande polisbil.

– Jag känner mig ledsen. Jag känner mig utsatt. Det var en väldigt förödmjukande upplevelse. Jag är givetvis arg. Egentligen känner jag mig ledsen å taxichaufförens vägnar, säger Neal.

Portland, Taxi, Pride, Diskriminering, Utkastad, Kate Neal

Deltog i Pridefirandet i juni

Taxiföretaget Broadway Cab och polisen ska nu utreda händelsen. En intressant omständighet är att företaget så sent som i juni deltog i Portlands pridefirande genom att bland annat byta färg på loggan till en regnbågsversion, uppger Buzzfeed.

Broadways styrelseordförande Raye Miles har gjort ett längre uttalande på företagets Facebooksida efter händelsen.

"Vi har mångfald på alla möjliga sätt – nationalitet, etnicitet, religion, ålder, sexuell läggning, kön och politisk åskådning för att nämna några. Vi hedrar mångfalden varje dag. Diskriminering ska, kan och kommer aldrig tolereras", skriver hon.

Minst en av de inblandade chaufförerna har stängts av i väntan på utredningen. Företaget ska även ta del av den kameraövervakning som finns inuti bilarna, uppger NWCN.

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 18 augusti 2018 13:16

    You gotta consider her a living person, that's it! You're either living or you're not. You ain't little, you ain't a girl, you ain't a boy, you ain't strong or smart, you're alive."— Charles   ...

Av Sandra - 15 augusti 2018 16:14

  En Squitten är en katt med korta eller deformerade framben och normallånga bakben. Namnet är en blandning av squirrel och kitten eftersom katterna liknar ekorrar. Sjukdomarna som kan leda till Squitten är radial hypoplasia (underutvecklade under...

Av Sandra - 14 augusti 2018 15:27

  Mantelbältan är det minsta bältdjuret och beskrevs för första gången 1825 av Richard Harlan. Den har små ögon, vitgul päls och ett ljusrosa skal. Den är aktiv på natten och lever ensam. Den äter insekter, maskar, sniglar och rötter. Mantelbältan...

Av Sandra - 14 augusti 2018 12:45

  Har du en katt med onormalt många tår? Då kan du ha en katt med Polydaktyli en såkallad Skeppskatt. Normalt sett har en katt 18 tår, 5 där fram och 4 där bak men en skeppskatt kan ha så många som 28 tår. Det är vanligast för katter att ha Polyda...

Av Sandra - 13 augusti 2018 15:54

  I USA har det spridits mycket bilder på en hummer som fångades i Maine, vad är så speciellt med just den här hummern? Den är 1 av 100 miljoner. För den har nästan inga färgpigment så pass att den kan liknas med albino. Orskaken? Forskare har ...

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se