Skylight

Alla inlägg den 16 juni 2013

Av Sandra - 16 juni 2013 12:39

Venezuelan Poodle Moth eller Venezuelansk pudel nattfjäril tror jag det heter på svenska. Det är en ny art av nattfjäril som upptäcktes av Dr. Arthur Anker 2009. 

ANNONS
Av Sandra - 16 juni 2013 12:19

Det är en mix av de här två låtarna:


ANNONS
Av Sandra - 16 juni 2013 11:57

reddit, VideoExtra, Räv, Hjälp, syltburk

Vad gör man om man om man är en rävunge och fastnat med huvudet i en syltburk? Jo, man söker upp vänliga människor för att få hjälp – och blir en nätkändis. De ryska männen tror inte sina ögon när de ser den lilla rävungen komma mot dem på vägen. Runt huvudet har räven en stor syltburk som den inte kan få loss.

I vad som närmast kan ses som ett rop på hjälp söker räven kontakt med männen och får hjälp att lossa burken. Och nu gör videoklippet succé på både Reddit och Youtube.

Se räddningsaktionen här:


Källa

Av Sandra - 16 juni 2013 11:55

Polis, Avlivas, Fängelse, Hund

Hunden Thor skulle avlivas – då gick en polisman in och tog hunden. Nu döms polismannen till 60 dagars fängelse och han riskerar även att förlora sitt jobb. HELSINGÖR. Schäfern Thor hade bitit en mindre hund och skulle därför avlivas. Men dagen innan veterinärbesöket försvann hunden.

Det framgick senare att en 42-årig polisassistent kvitterat ut Thor från det internat han hölls inspärrad i. Polismannen ville rädda hunden från döden, men hans arbetsgivare ansåg att han allvarligt missbrukat sin tjänsteanställning.

Hunden är fortfarande i livet

Nu har en domstol dömt polismannen till 60 dagars fängelse. Han riskerar dessutom att förlora sitt jobb, det skriver Ekstrabladet.

Thor är fortfarande i livet, men 42-åringen vägrar avslöja var hunden finns någonstans eftersom den då riskerar att avlivas.

Källa

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se