Skylight

Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Humanzee - Människa och apa hybrid

Av Sandra - 26 maj 2013 11:33

"Vid 1920-talets mitt inledde sovjetdiktatorn Josef Stalin ett forskningsprojekt, som var som klippt ur en fantasifull science fictionroman.
Stalin ville korsa schimpanser med människor och därmed skapa en armé av superkrigare. Han gav biologen Ilja Ivanov fem år på sig för att utveckla apsoldaten. Ivanov hade själv kläckt idén om apmänniskor och blivit ett stort forskarnamn, då han redan 1901 etablerade världens första centrum för konstgjord befruktning av rashästar.
Ivanov reste 1926 till Västafrika, där han inseminerade tre schimpanshonor med människosperma, men experimentet misslyckades. Ivanov ville därefter försöka inseminera en kvinna med schimpanssperma.
En anonym rysk kvinna ställde sig till förfogande, och Ivanov fick låna en hanne av den kubanska uppfödaren Rosalia Abreu. När tidningen The New York Times fick nys om historien, drog hon emellertid tillbaka erbjudandet. Ivanov föll snart i onåd hos Stalin och dömdes till fem års exil i Kazakstan, men dog redan året därpå." - Illustrerad Vetenskap

Gällande resultat: 

4 De lyckades delvis, men avkommorna var väldigt dumma (de som överlevde). De som överlevde var väldigt fysiskt starka. 

5 Vissa av avkommorna jobbade i gruvor och användes som "grov arbetskraft". Vissa blev "bortkörda", men vart o.s.v är sekretessbelagt, där kan ingen idag levande ge något svar. De transporterades någonstans, men ingen vet vart.

 

"Lyckades de verkligen avla fram apmänniskor?"

Enligt sovjetiska uppgifter, och de som jag fått: ja, någon form av hybrid lyckades de i några fall få fram, som var fysiskt mycket stark, men primitiv i intellekt.

"Jag kan omöjligen tro att man framgångsrikt skulle ha korsat apor och människor. Vad finns det för belägg för att det ryska projektet skulle ha lyckats med det?"

Framgångsrikt var det inte, enligt de förhoppningar och måltal som ställdes på projektet, då det blev alldeles för höga abortions-och tidigdöd-tal. De "lyckade" avkommorna var individuella särfall, och var inte tillräckligt många för att skapa en kollektiv arbets-eller soldatpool. 

 

History Channel verkar ha gjort ett program som handlar om Stalins ap-armé.

Jag har inte hunnit se den, så om någon orkar se den och kommmentera, så blir jag tacksam..


http://www.youtube.com/watch?v=ZENLUXpKmfI

Jag har sett den och kan återge innehållet lite kort. Ilyanov eller vad han heter var den sovjetiska forskaren som ville försöka korsa apor med människor, och började först med att försöka befrukta tre schimpanshonor i afrika med sperma från negrer, när det misslyckades ville han istället testa det på en människa, och en frivillig rysk kvinna tog kontakt med honom, tanken var att de skulle impregnera henne med sperman från en orangutang de hade hämtat. Experimentet lades dock ner och Ilyanov deporterades till Sibirien när både sovjetiska och utländska tidningar fick nys om saken samt att orangutanghanen dog.

Det var aldrig någon seriös idé att skapa en aparmé utan försöket var först och främst till för att motbevisa kyrkans idéer om livets uppkomst genom att så att säga bevisa att de hade fel genom att korsa en människa med en apa.
Det var också högst otroligt att Stalin och Sovjetledningen kände till vad experimentet egentligen handlade om och vad de sponsrade, och att myten om "stalins aparmé" är just bara det, en myt. Stalin själv ska även ha motsatt sig rasblandning och liknande så att han skulle ha stött något sådant var otroligt, det är dock inte det enda argumentet för att de inte visste något.

I övrigt talas det också mycket om en kvinna från Georgien som fångades i skogen i slutet av 1800-talet och som påstods vara en halvapa då "hennes kropp täcktes av hår och att hon hade fyra mans styrka, var 2 meter lång och aldrig lärde sig mer än några ord."

Det var troligtsvis kraftiga överdrifter men dnatestet på en av hennes söners tänder vsade ingenting då det inte gick att få ut något, typ... :/ hon var dock troligtsvis inget annat än en människa, sen har schimpanser och människor blandats i tusentals år men det var när den genetiska skillnaden var oerhört liten.

 

Källa


Se videor och filmer om humanzee:

Conspiracy Theory with Jesse Ventura - MANIMAL/HUMANZEE - S3 E6 - NaturalNews.tv

Oliver The Chimp Part 1 of 6 - YouTube


Ilya Ivanovich Ivanov - Wikipedia, the free encyclopedia

Humanzee - Wikipedia

Bilder på hur man trodde att en humanzee skulle se ut:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - Lördag 18 aug 13:16

    You gotta consider her a living person, that's it! You're either living or you're not. You ain't little, you ain't a girl, you ain't a boy, you ain't strong or smart, you're alive."— Charles   ...

Av Sandra - Onsdag 15 aug 16:14

  En Squitten är en katt med korta eller deformerade framben och normallånga bakben. Namnet är en blandning av squirrel och kitten eftersom katterna liknar ekorrar. Sjukdomarna som kan leda till Squitten är radial hypoplasia (underutvecklade under...

Av Sandra - Tisdag 14 aug 15:27

  Mantelbältan är det minsta bältdjuret och beskrevs för första gången 1825 av Richard Harlan. Den har små ögon, vitgul päls och ett ljusrosa skal. Den är aktiv på natten och lever ensam. Den äter insekter, maskar, sniglar och rötter. Mantelbältan...

Av Sandra - Tisdag 14 aug 12:45

  Har du en katt med onormalt många tår? Då kan du ha en katt med Polydaktyli en såkallad Skeppskatt. Normalt sett har en katt 18 tår, 5 där fram och 4 där bak men en skeppskatt kan ha så många som 28 tår. Det är vanligast för katter att ha Polyda...

Av Sandra - Måndag 13 aug 15:54

  I USA har det spridits mycket bilder på en hummer som fångades i Maine, vad är så speciellt med just den här hummern? Den är 1 av 100 miljoner. För den har nästan inga färgpigment så pass att den kan liknas med albino. Orskaken? Forskare har ...

Translate

Always in my heart

Presentation

Välkommen till Sveriges enda blogg om Larry Stylinson!

Jag heter Sandra och är 19 år, jag har ett stort intresse för människor och våra skillnader och likheter. 
Visa min presentation

Sanningen om Larry Stylinson

Larry Stylinson - Är namnet för romansen mellan Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction. One Direction var med i X-Factor 2010 där de kom på tredje plats. Namnet kom från början när flera fans märke att Louis och Harry var närmare än de andra killarna.(Liam,Niall och Zayn) Först var det ett 'bromance' namn, att de bara var jättenära vänner men sedan började vissa av fansen märka att det fanns mer under ytan. Och då splittrades fandomen i två delar de som såg deras kärlek och de som trodde på lögnerna. Larry shippers kallas vi som såg, trodde och stöttade deras kärlek. 

Omröstning

Har du lärt dig något nytt här?
 Ja
 Nej

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Letar du efter något speciellt?

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Skylight med Blogkeen
Följ Skylight med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tips

Racing Extinction Se här med svensk text: https://nyafilmerhd.com/racing-extinction/

Böcker

Catch My Breath 

En fantastisk bok som du behöver läsa om du är ett fan av One Direction så att du lättare ska kunna förstå deras liv.

Veckans Musik

Hjälp till!

Home.     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se